Ogłoszenie powiązane:
Ogłoszenie nr 263345-2014 z dnia 2014-12-23 r. Ogłoszenie o zamówieniu - Dukla
Mięso: Antrykot wołowy - 300,00 kg, Biodrówka wieprzowa -- 260,00 kg, Filet z kurczaka - 1200,00 kg, Karkówka wieprzowa b/k - 150,00 kg, Kości wieprzowe od schabu, świeże - 500,00 kg, Kurczak patroszony cały - 550,00 kg, Łopatka...
Termin składania ofert: 2014-12-30
Dukla: Dostawa świeżego mięsa i świeżych produktów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 2669 - 2015; data zamieszczenia: 08.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostaw
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 263345 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Nr 1 w Dukli, ul. Kościuszki 13, 38-450 Dukla, woj. podkarpackie, tel. 13 4331570, faks 13 4331570.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa świeżego mięsa i świeżych produktów mięsnych..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Mięso: Antrykot wołowy - 300,00 kg, Biodrówka wieprzowa -- 260,00 kg, Filet z kurczaka - 1200,00 kg, Karkówka wieprzowa b/k - 150,00 kg, Kości wieprzowe od schabu, świeże - 500,00 kg, Kurczak patroszony cały - 550,00 kg, Łopatka wieprzowa b/k - 1500,00 kg, Medaliony z indyka b/k - 400,00 kg, Porcja rosołowa z kurczaka, świeża - 300,00 kg, Schab b/k - 1200,00 kg, Szynka surowa, wieprzowa b/k - 800,00 kg, Udko z kurczaka - 2200,00 kg, Udziec wołowy b/k - 150,00 kg, Udziec z indyka b/k - 200,00 kg, Żeberka wieprzowe - 300,00 kg. Produkty mięsne: Boczek gotowany, wędzony - 80,00 kg, Kiełbasa wieprzowo-cielęca (min. 50% cielęciny) - 1100,00 kg, Parówka wieprzowo-cielęca (min. 70% mięsa) - 700,00 kg, Pasztet z mięsa mieszanego - 50,00 kg, Wątróbka drobiowa, świeża - 100,00 kg, Filet wędzony z indyka - 15,00 kg, Kurczak gotowany - 30,00 kg, Szynka wieprzowa, swojska, tradycyjna - 50,00 kg..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
Zakłady Mięsne - Nowy Żmigród Sp. z o.o., Mytarz 4, 38-230 Nowy Żmigród, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 134842,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 142955,50
Oferta z najniższą ceną: 142955,50 / Oferta z najwyższą ceną: 142955,50
Waluta: PLN.